Beauty

Najbolji načini uklanjanja hiperpigmentacija i tamnih mrlja

Najbolji načini uklanjanja hiperpigmentacija i tamnih mrlja podrazumijevaju: “Maksimum učinka uz minimum iritacija.”

Što to točno znači otkrijte u nastavku teksta.

Ukoliko vas muči hiperpigmentacija kože, započnite proces tretiranja razumijevanjem djelovanja kozmetičkih proizvoda koji se nude za tu vrstu problema.  Naučite razliku između sredstava za izbjeljivanje i posvjetljivanje kože. Naučite koji su najbolji načini uklanjanja i spriječavanja nastanka hiperpigmentacija i tamnih mrlja.

Birajte uvijek formulacije na prirodnoj bazi. Tražite uvijek “Maksimum djelovanja uz minimum rizika”.

Dermawise formulacije protiv tamnih diskoloracija su upravo takve. Nježne su i učinkovite. Formulacija djeluje na smanjenje produkcije melanina, DermaWise će posvjetliti i ujednačiti vaš postojeći ton kože maksimalno vašeg prirodnog tona. Prirodni ton kože je onaj s kojim ste rođeni a možete ga provjeriti na unutarnjoj strani svoje podlaktice. Prvi korak do dobivanja najsvjetlijeg mogućeg tona kože je biti realan u očekivanjima. Stoga, sredstva za izbjeljivanje nisu dobra. Ta sredstva uglavnom sadrže agresivne kemijske spojeve koji mogu iritirati vašu kožu a samim tim izazvati postupalne hiperpigmentacije.

Vaša je boja kože u velikoj mjeri genetski određena. Boju kože stvara melanin koji se sintetizira u melanocitima. Dvije su vrste melanina. Prvi je odgovoran za smeđu do crnu obojenost kože dok je drugi odgovoran za žutu do crvenu obojenost kože. Svatko ima obje vrste melanina, ali u različitim omjerima. Boji kože koju danas imate doprinosi izloženost UV zračenju.

Sva sredstva koja obećavaju veće posvjetljivanje od vaših prirodnih mogućnosti djeluju kao izbjeljivači. Takva sredstva koriste puno agresivnije djelatne tvari koje mogu izazvati oštećenja i teže oblike bolesti. Izbjegavajte hidroquinon (osim ako vam ga je propisao dermatolog) kao sastojak sredstava za posvjetljivanje kože.

Ukoliko Arbutin i Biochanin A dolaze kao prirodna komponenta nekih od biljnih ekstrakata, kao što je formulacija DermaWise gelova, napraviti ćete najbolji izbor za svoju kožu i za svoje zdravlje.

U tom slučaju, do vidljivih rezultata trebati će vam od 4 do 8 tjedana. Razlog tome su starije stanice koje se moraju ukloniti s površine kože kako bi se otkrile novije stanice s manje pigmenta. Budite strpljivi i redoviti u nanošenju proizvoda i dajte vremena vašoj koži da pokaže rezultate.

Posvjetljivanje staračkih pjega

Staračke pjege (poznate i kao sunčane ili jetrene mrlje) rezultat su lokalne prekomjerne proizvodnje melanina i lipofuscina. To je žuto-smeđi pigment koji je rezultat ostataka lizosomske probave, normalnog procesa ‘zbrinjavanja otpada’ unutar stanica. Posvijetliti staračke pjege puno je teže i zahtijeva upotrebu specijalnih proizvoda čije je djelovanje posebno usmjereno na proizvodnju melanina i lipofuscina. Pjegice su pak koncentrirane “nakupine” melanina. One se ne mogu ukloniti kozmetičkim proizvodima, ali se mogu znatno posvijetliti izbjegavanjem izlaganja UV zračenju iako se isto tako instantno vraćaju  ako se nakratko izložite UV zračenju.

DermaWise sadrži ekstrakt crvene djeteline koji je bogat sastojcima koji pomažu smanjiti negativni utjecaj od UV zračenja. On naravno ne štiti ali svakako doprinosi boljoj učinkovitosti našeg gela. DermaWise Gel za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja i DermaWise Gel za posvjetljivanje osjetljivih dijelova tijela u svojoj formulaciji koriste sinergiju biljnih ekstrakata Bearberry, Red Clover, Hamamelis i Green Coffee.

Proizvodi za izbjeljivanje odnosno posvijetljivanje kože usmjereni su na vidljivo uklanjanje pigmentnih mrlja i ujednačavanje tona kože. Da biste maksimizirali učinke proizvoda za izbjeljivanje kože koristite ih u kombinaciji sa sredstvima sa zaštitom od UV zračenja i piling sredstvima.

DermaWise Gel za posvjetljivanje i korekciju mrlja i DermaWise Gel za osjetljive dijelove kože

Ovaj gel postiže vidljivo posvjetljivanje kože blokirajući prekomjernu proizvodnju melanina. Naši su proizvodi u  uzorku ispitanika pokazali učinkovitost u 95% slučajeva već nakon četiri tjedna primjene. Učinkovitost je dokazana u J.S.Hamilton laboratoriju. Kod 95% ispitanica dokazano je  posvjetljivanje mrlja širokog spektra porijekla poput postupalnih hiperpigmentacija nastalih kao posljedica akni, depilacija ili raznih trauma poput uklanjanja piercinga ili ožiljak. Djelotvoran je protiv melazme, sunčanih, staračkih ili jetrenih mrlja te mrlja uzrokovanih hormonalnom neravnotežom. Proizvod je testiran na svim tipovima kože i svim dijelovima kože uključujući osjetljive dijelove. Da biste zadržali blistav, mladenački sjaj i učinkovito se borili protiv znakova starenja, savjetujemo redovito nanošenje DermaWise Gela za posvjetljivanje i korekciju mrlja. Idealno je koristiti Gel dva puta dnevno, ujutro i navečer.

DermaWise Gel – prirodni način za uklanjanje tamnih mrlja

DermaWise Gel za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja odličan je izbor za uklanjanje hiperpigmentacije i tamnih mrlja. Sadrži ekstrakte biljki koje aktivno djeluju protiv hiperpigmentacija i poboljšavaju izgled kože na slijedeći način:

  • Ujednačavaju postojeći ton kože
  • Smanjuju i posvjetljuju tamne mrlje
  • Spriječavaju nastanak novih tamnih mrlja
  • Sprječavaju prerano starenje kože
  • Bore se protiv dehidracije
  • Smanjuju pojavu bora
  • Smanjuju efekt slobodnih radikala

Gel za Posvjetljivanje i Korekciju Tamnih Mrlja

25,93 
DermaWise formulacija za blistavu kožu bez tamnih mrlja Ovaj gel učinkovito posvjetljuje i izjednačava pigment i ton kože. Uklanja tamne mrlje uzrokovane starenjem i hormonalnim promjenama te mrlje od sunca odnosno UV zračenja. Reducira ožiljke od akni, depilacije i stare ožiljke. Zahvaljujući „water“ formulaciji i sinergiji aktivnih prirodnih sastojaka djeluje protiv suhoće i dubinske dehidracije i vraća koži blistav sjaj.

Gel za Posvjetljivanje Osjetljivih Dijelova Kože

25,93 
DermaWise Gel za posvjetljivanje osjetljivih dijelova kože djeluje dokazano učinkovito na ujednačavanje tona kože vaših najintimnijih dijelova kao i bikini zone, unutarnje strane bedara, prepona, pazuha, koljena i sl. Idealan je za uklanjanje mrlja uzrokovanih depilacijom kao i ožiljaka od akni, uraslih dlačica, postupalnih hiperpigmentacija te sunčanih i hormonalnih mrlja. Primjenom ćete postići uravnoteženiji i svijetliji put kože te ćete smanjiti intenzitet i pojavu novih tamnih mrlja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)