U DermaWise vjerujemo u snagu biljaka.

DermaWise, proizvodi i prodaje proizvode formulirane s puno ljubavi i pažnje. Vaša je zdrava i blistava koža naša motivacija.

Proizvodnju smo započeli nakon višegodišnjeg istraživanja tijekom kojeg smo se osvjedočili da  većina kozmetičkih proizvoda koja se može pronaći na tržištu sadrži veliki broj agresivnih sastojaka, sastojaka koji mogu izazvati teža oboljenja uključujući i smetnju rada reproduktivnih organa.

Počeli smo razvijati svoje proizvode s  jednostavnim ciljem, napraviti najbolju paletu kozmetičkih proizvoda, na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena, alkohola, umjetnih bojila i mirisa i sl. Stoga su sve naše dosadašnje formulacije a i buduće koje su u fazi ispitivanja jednostavne formulacije, sa vrlo malim brojem sastojaka ali zato visokokvalitetnih,  inovativnih i sigurnih sastojaka. Sve naše sirovine biramo pažljivo tako da nježno ali učinkovito  djeluju.

Rezultat su  proizvodi DermaWise Gel za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja te Gel za posvjetljivanje osjetljivih područja kože koji pomažu u smanjenju pojave tamnih mrlja, uklanjaju znakove starenja, ujednačavaju ton kože, njeguju i regeneriraju. Dermatološki su potvrđeni od strane J.S.Hamilton laboratorija i dokazano su kod 95% ispitanica pokazali vidljivo smanjenje tamnih mrlja već nakon 4 tjedna primjene.

Naš VaGel je inovativan proizvod namijenjen ženama koje uslijed starenja, hormonalnih promjena i porođaja osjećaju promjenu u elastičnosti te gubitak tonusa vaginalnih stijenki. VaGel povećava senzibilnost i vraća intimno zadovoljstvo.