DermaWise - prirodni proizvodi za zdravlje, ljepotu i zabavu

DermaWise, proizvodi i prodaje proizvode formulirane s puno ljubavi i pažnje. Vaša je zdrava i blistava koža naša motivacija.

Priča o DermaWise kozmetici je priča koja prije svega govori o ženskom osnaživanju i ljubavi prema sebi. Taj kreativni odušak, osnivačice i vlasnice, Dubravke Mandić, ima za cilj ponuditi prirodna rješenja svim pojedincima koji traže proizvode u skladu s njihovim vrijednostima, koji njeguju svoja tijela i slave svoju individualnost.

Kroz svoje proizvode progovaramo o temama koje se ubrajaju u “silent” teme, teme o kojima se gotovo nikako ili jako teško progovara, poput menopauze, suhoće rodnice i bolnih spolnih odnosa te aktivno tražimo bolja rješenja od onih koja se nude na tržištu.

Naši su proizvodi, proizvodi posebne namjene i većinom su namijenjeni intimnoj njezi.

Rijetki smo, ako ne i jedini hrvatski proizvođač koji je lansirao proizvode za spolno zdravlje.

Prvi proizvod kojeg smo ponudili tržištu je naš VaGel, gel za poticanje prirodne vlažnosti rodnice.  To je proizvod koji voli ženu i upravo on pokazuje cijelu filozofiju tvrtke Derma Wise. „VaGel je svojevrstan ambasador ženskog zadovoljstva“ – proizvod koji je posebno koristan ženama koje su izgubile vaginalnu vlažnost, elastičnost i tonus uslijed porođaja, menopauze ili medicinskog zahvata.

Proizvodnju smo započeli nakon višegodišnjeg istraživanja tijekom kojeg smo se osvjedočili da  većina kozmetičkih proizvoda koja se može pronaći na tržištu sadrži veliki broj agresivnih sastojaka od kojih neki mogu izazvati i oštećenja reproduktivnih organa.

Počeli smo razvijati svoje proizvode s  jednostavnim ciljem, napraviti najbolju paletu kozmetičkih proizvoda, na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena, alkohola, umjetnih bojila i mirisa i sl.

Be Wise, Use DermaWise naš je moto koji jasno šalje poruku. Držimo da je pametno koristiti proizvode čiji su se proizvođači orijentirali  na kvalitetu a ne na kvantitetu.

Stoga su sve dosadašnje Derma Wise formulacije a i buduće, koje su u fazi ispitivanja, jednostavne formulacije s vrlo malim brojem sastojaka.

Sve naše sirovine biramo pažljivo tako da djeluju nježno, sigurno i prije svega učinkovito.