Ne. U DermaWise formulacijama ne koristimo parabene, silikone, alkohol i nema umjetnih mirisa i bojila.  Naše  formulacije su napravljene na vodenoj bazi sa prirodnim ekstraktima.

DermaWise u svojim proizvodima ne koristi i ne dodaje niti bojila niti mirisne komponente. Svi naši proizvodi imaju karakterističan prirodni miris po ekstraktima koji su u sastavu proizvoda. Svi naši proizvodi imaju vrlo blag i neutralan miris i nježnu prozirnu boju jantara.

Prirodna je kozmetika sve više u trendu. Tvari iz prirodne kozmetike koža prepoznaje i ugrađuje ih u svoje stanice što nije slučaj sa sintetskim sastojcima.

Ne. DermaWise ne koristi sastojke testirane na životinjama, što je dokazivo iz certifikata naših dobavljača sirovina. Isto tako, naši finalni proizvodi  se ne testiraju na životinjama.

Nije preporučljivo koristiti gelove tijekom trudnoće ili dojenja. S obzirom na to da se preparati za njegu kože mogu apsorbirati u krvotok; najbolje je izbjegavati korištenje jer je uvijek nejasno kako bi to moglo utjecati na bebu. Čak što više, korištenje DermaWise na bradavicama tijekom dojenja ne savjetujemo. Važno je napomenuti da  hormoni tijekom pa i nakon trudnoće često rezultiraju promjenom boje kože, pa je najbolje pričekati dok ne završite s dojenjem da biste započeli sa sigurnom primjenom DermaWise. VaGel nije preporučljivo koristiti za vrijeme trudnoće i dojenja.

Od navršene dvadesete godine života ukoliko osoba ima problem sa tamnim mrljama, ožiljcima i sl. VaGel se preporuča za žene tek nakon poroda.

Koristite prema uputama koje su navedene na deklaraciji svakog proizvoda.

Nažalost, ne možemo mijenjati ili otkazivati ​​narudžbe nakon što su postavljene. Molimo provjerite jesu li svi detalji vaše narudžbe točni prije slanja narudžbe.

Ambalaža koju koristimo za DermaWise kozmetičke proizvode je potpuno sigurna. Za pakiranje svojih proizvoda koristili smo se izborom bezopasnih materijala. Naša je ambalaža u skladu s EU i HR legislativom za predmete i materijale koji dolaze u dodir s hranom i s Uredbom o kozmetičkim proizvodima. Naša je obveza, sukladno Dobroj proizvođačkoj praksi osigurati kvalitetu ambalaže. Osim kvalitete vodili smo se i izborom airless  dizajna.  To je pakiranje u kojem proizvod nema kontakt sa zrakom a time se smanjuje  potreba za konzervansima i proizvod duže ostaje svjež. Osim toga, ovaj dizajn omogućava upotrebu gotovo cijelog sadržaja pakiranja.