Beauty

Metode vraćanja tonusa i elastičnosti vaginalnim stijenkama

Opuštanje vaginalnih stjenki uobičajeno je među ženama svih dobnih skupina

Oblik i čvrstoća rodnice mijenjaju se s vremenom a isto tako, u određene dane ili u određenom periodu, žene mogu osjećati veću ili manju opuštenost vaginalnih stijenki. Na to utječe niz bioloških razloga poput hormonalne neravnoteže, indeksa tjelesne mase, snage mišića zdjelice, položaja trbušnih organa, dobi i neka specifična zdravstvena stanja.

Ukoliko je riječ o privremenom opuštanju ne trebate brinuti,  međutim,  ukoliko je opuštanje progresivno, možete poduzeti određene korektivne mjere. Zbog oslabljenih mišića zdjelice i spuštenog dna zdjelice, koža postaje opuštena a mišići zdjelice nisu sposobni držati trbušne i reprodukcijske organe na pravim mjestima. Gubitak tonusa koji je povezan s prirodnim procesom starenja se ne može poništiti ali je moguće znatno ga ublažiti

Jedan od najčešćih načina za vraćanje tonusa su različite kreme i gelovi koji se nanose lokalno na i oko rodnice kako bi se učvrstili mišići i koža. U DermaWise kozmetici preporučamo korištenje našeg VaGel koji će obnoviti elastičnost kože, vratiti tonus vaginalnim stijenkama  te ćete tako imati bolju kontrolu mišića. Naravno, sama sposobnost kontrole mišića omogućava vam da odredite imate li željenu čvrstoću ili ne.  Mišići u rodnici ne razlikuju se puno od ostatka mišića. Naš gel ima tendenciju da poveća cirkulaciju krvi što dovodi do bolje osjetljivosti i odgovora na podražaje. Osim toga, VaGel u svom sastavu ima ekstrakte koji imaju učinak zatezanja te antiseptička i antioksidativna svojstva koja mogu pomoći u prevenciji infekcija i loših bakterija te uklanjaju neugodne mirise.  VaGel je prirodan i nježan proizvod i potpuno je siguran za korištenje. Gel je transparentno zlatno-žute, prirodne boje, bez umjetnih bojila i mirisa, bez parabena, silikona i alkohola.

 VaGel je neinvazivan i dostupan.  Pozitivne promjene primijetit ćete u kratkom vremenskom periodu. Kod mlađih žena rezultat može biti instantan, odnosno promjena je moguća odmah nakon nanošenja gela. Druge žene, koje su imale više porođaja ili su u menopauzi i koje ne vježbaju  trebati će do rezultata kontinuirano koristiti VaGel. Naš  VaGel je formuliran tako da redovitim nanošenjem vraća elastičnost i tonus vaginalnim stijenkama ali jednom vraćeni tonus nije trajan. Stoga, da biste održali tonus, koristite VaGel redovito i vježbajte.

Osim gelova i krema te redovitog vježbanja jedan od načina na koji možete riješiti problem opuštenih vaginalnih mišića je vaginoplastika. To je kirurški postupak koji podrazumijeva rekonstrukciju rodnice kako bi joj se vratila čvrstoća. Vaginoplastika naravno, ima svoje zagovornike i kritičare. Sam postupak nije u  potpunosti siguran i postoji mogućnost pojave brojnih nuspojava koje mogu dovesti i do gubitka osjećaja u rodnici. Osim toga, uspjeh postupka nije zagarantiran. Čak i nakon što potrošite bogatstvo i prođete cijeli postupak oporavka, rezultat će moguće izostati.  DermaWise vam savjetujete da prije no što se odlučite na vaginoplastiku probate VaGel.  Uz nanošenje VaGel proizvoda da  biste dodatno ojačali mišiće, savjetujemo vam Kegelove vježbe, čučnjeve i pilates metodu kao odličan izbor.

Važno je napomenuti da se Kegelove vježbe ili vježbe za dno zdjelice usredotočuju  na mišiće zdjelice i pomažu u njihovom ponovnom jačanju. Gubitak kilograma i opća kondicija, uključujući snagu i okretnost, preteča su zatezanju rodnice. Sasvim je moguće da žena ima prekomjernu težinu, a da opet ima čvrstu rodnicu, ali višak kilograma sigurno čini ženu izloženiju riziku od opuštanja. S druge strane, vitke žene mogu doživjeti opuštanje rodnice, ali to ima više veze s drugim faktorima. Kegelove vježbe, ako se pravilno rade, zajedno s VaGel gelom za vraćanje tonusa i elastičnosti vaginalnim stijenkama su savršena kombinacija. Vaginoplastika sa svojim nuspojavama i nesigurnim rezultatima ne može se usporediti s ovim prirodnim alternativama.

VaGel – gel za poticanje prirodne vlažnosti rodnice

28,05 

Osjetite razliku i zadivljujući učinak 

VaGel je idealan za žene koje osjećaju suhoću rodnice te gubitak elastičnosti i tonusa vaginalnih stijenki uslijed procesa starenja, menopauze, hormonalnih promjena, operativnih zahvata i sl. VaGel je idealan i za žene koje žele djelovati preventivno nakon porođaja, perioda dojenja  i sl.  Gel sadrži 98% sirovina prirodnog podrijetla te visokokvalitetne ekstrakte Manjakani  i Hamamelis. Ovi sastojci prokrvljavaju mukozne stijenke te povećavaju elastičnost i sintezu kolagena. Redovitim korištenjem  podržati ćete prirodno vlaženje rodnice, povećati tonus, elastičnost, senzibilnost i intimni užitak.  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)