Beauty

DermaWise Gel za posvjetljivanje tamnih mrlja

Prilikom formulacije DermaWise Gela za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja,  vodili smo se principom kreiranja inovativnog  preparata koji odgovara svim tipovima kože ali i svakom milimetru kože, bez obzira da li se radi o T-zoni ili o ostatku lica. Zahvaljujući svojoj formulaciji gel se može nanijeti na cijelo lice, vrat, dekolte ili ciljano, na izolirane, pojedine dijelove.

Danas smo spremni potrošiti bogatstvo kako bi izgledali mlađe, uklonili tamne mrlje, bore i ostale znake starenja. Neki riskiraju i izlažu se potencijalno opasnim kemikalijama kako bi  posvijetlili svoju kožu.

DermaWise je gel  nježne, prozračne teksture a namijenjen je ženama koje paze na svoje zdravlje  i biraju proizvode na prirodnoj bazi, bez štetnih sastojaka.

Ovaj smo preparat, posebne namjene, kreirali koristeći „water“ formulu. Zahvaljujući formulaciji i kombinaciji sirovina Gel intenzivno hidratizira kožu te ju čini glatkom i blistavom.  Ova tehnologija, također omogućava da se gel u potpunosti stopi s kožom u vrlo kratkom roku nakon aplikacije.  Gel je kao takav idealna podloga za make up.

Iz DermaWise, stiže učinkovita formulacija koja nudi rješenje iz prirode.

U našem DermaWise Gelu za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja kombinirali smo potentne ekstrakte  biljki Bearberry, Red Clover, Hamamelis i Green Coffee.  Ovaj gel zahvaljujući antioksidativnim, protuupalnim i antibakterijskim svojstvima ekstrakata, može pomoći da Vaša koža izgleda svježe i blistavo a može usporiti i znakove starenja. Ovi ekstrakti djeluju sinergijski i rješavaju nekoliko dermatokozmetskih stanja kože:

  • Posvjetljuju kožu
  • Ujednačavaju ton kože
  • Smanjuju tamne mrlje
  • Uklanjaju i sprečavaju pojavu tamnih hiperpigmentacijskih mrlja
  • Sprječavaju prerano starenje kože
  • Bori se protiv dehidracije
  • Smanjuju efekt slobodnih radikala

S godinama nam se, na područjima koja su izložena suncu, polako pojavljuju tamne mrlje. Da bismo ispravili ove probleme s hiper-pigmentacijom i zaustavili stvaranje viška pigmenta na našoj koži trebat će nam arbutin. Arbutin se u prirodnoj formi nalazi u Bearberry ekstraktu. Alfa arbutin jedan je od najučinkovitijih tvari koji može pomoći u ujednačavanju pigmenta kože.

Ako tražite sigurniji i jeftiniji način za postizanje ljepšeg izgleda kože, koristite DermaWise proizvode za njegu kože s Bearberry ekstraktom  koji djeluje na reverzibilnu inhibiciju aktivnosti melanosomske tirozinaze, smanjujući tako sadržaj melanina u melanocitima. Osim toga učinkovit  je u borbi protiv starenja jer sadrži antioksidanse koji će vam pomoći poboljšati tonus kože. Bearberry ekstrakt također ima svojstva koja mogu inhibirati negativne učinke UV zračenja.

 

Da biste zadržali blistav, mladenački sjaj i učinkovito se borili protiv znakova starenja, savjetujemo nanošenje DermaWise Gela za posvjetljivanje i korekciju mrlja. Idealna primjena je dva puta dnevno, ujutro i navečer.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)