Beauty

Najbolji način za posvjetljivanje kože i uklanjanje tamnih mrlja

Najbolji način za posvjetljivanje kože i uklanjanje tamnih diskoloracija započinje razumijevanjem djelovanja kozmetičkih proizvoda za izbjeljivanje odnosno posvjetljivanje.

Važno je istaknuti da DermaWise ne proizvodi sredstva za izbjeljivanje kože. Naše formulacije koriste prirodne ekstrakte biljki koje na nježan ali učinkovit način posvjetljuju ton kože, u najboljem slučaju, do maksimalno vašeg prirodnog tona, odnosno boje kože s kojom ste rođeni. Prirodni ton možete provjeriti na unutarnjoj strani svoje podlaktice. Prvi korak do dobivanja najsvjetlijeg mogućeg tona kože je biti realan u očekivanjima. Vaša je boja kože u velikoj mjeri genetski određena. Boju kože stvara melanin koji se sintetizira u melanocitima. Dvije su vrste melanina. Prvi je odgovoran za smeđu do crnu obojenost kože dok je drugi odgovoran za žutu do crvenu obojenost kože. Svatko ima obje vrste melanina, ali u različitim omjerima. Boji kože koju danas imate doprinosi izloženost UV zračenju.

Sva sredstva koja obećavaju veće posvjetljivanje od vaših prirodnih mogućnosti djeluju kao izbjeljivači i koriste puno agresivnije djelatne tvari koje mogu izazvati oštećenja i teže oblike bolesti. Stoga, u DermaWise vam savjetujemo da izbjegavate hidroquinon kao sastojak sredstava za posvjetljivanje odnosno izbjeljivanje kože. Radije izaberite proizvode na bazi Alfa Arbutina i Kojic Acid. Ukoliko te tvari dolaze kao prirodna komponenta nekih od biljnih ekstrakata, kao što je formulacija DermaWise gelova, napraviti ćete najbolji izbor za svoju kožu i za svoje zdravlje. U tom slučaju, do vidljivih rezultata trebati će vam od 4 do 8 tjedana. Razlog tome su starije stanice koje se moraju ukloniti s površine kože kako bi se otkrile novije stanice s manje pigmenta. Budite strpljivi i redoviti u nanošenju proizvoda i dajte vremena vašoj koži da pokaže rezultate.

Posvjetljivanje i uklanjanje staračkih pjega i pjegica?

Staračke pjege (poznate i kao sunčane ili jetrene mrlje) rezultat su lokalne prekomjerne proizvodnje melanina i lipofuscina, žuto-smeđeg pigmenta koji je rezultat ostataka lizosomske probave, normalnog procesa ‘zbrinjavanja otpada’ unutar stanica. Posvijetliti staračke pjege puno je teže i zahtijeva upotrebu specijalnih proizvoda čije je djelovanje posebno usmjereno na proizvodnju melanina i lipofuscina. Pjegice su pak koncentrirane “nakupine” melanina i ne mogu se ukloniti kozmetičkim proizvodima, ali se mogu znatno posvijetliti izbjegavanjem izlaganja UV zračenju ali se isto tako instantno vraćaju  ako se nakratko izložite UV zračenju.

DermaWise sadrži ekstrakt crvene djeteline koji je bogat izoflavonima koji pomažu smanjiti negativni utjecaj od UV zračenja. On naravno ne štiti ali svakako doprinosi boljoj učinkovitosti našeg gela. DermaWise Gel za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja i DermaWise Gel za posvjetljivanje osjetljivih dijelova tijela u svojoj formulaciji koriste sinergiju biljnih ekstrakata Bearberry, Red Clover, Hamamelis i Green Coffee.

Proizvodi za izbjeljivanje odnosno posvijetljivanje kože usmjereni su na vidljivo uklanjanje pigmentnih mrlja i ujednačavanje tona kože. Da biste maksimizirali učinke proizvoda za izbjeljivanje kože koristite ih u kombinaciji sa sredstvima sa zaštitom od UV zračenja i piling sredstvima.

DermaWise Gel za posvjetljivanje i korekciju mrlja i DermaWise Gel za osjetljive dijelove kože

Ovaj gel postiže vidljivo posvjetljivanje kože blokirajući prekomjernu proizvodnju melanina. Naši su proizvodi u  uzorku ispitanika pokazali učinkovitost u 95% slučajeva već nakon četiri tjedna primjene. Učinkovitost je dokazana u J.S.Hamilton laboratoriju. Kod 95% ispitanica dokazano je  posvjetljivanje širokog spektra mrlja i tamnih promjena na koži kao što su oštećenja od akni, depilacija, piercinga, uklanjanja starih ožiljaka, staračkih pjega , jetrenih i pjega uzrokovanih hormonalnom neravnotežom. Proizvod je testiran na svim tipovima kože i svim dijelovima kože uključujući osjetljive dijelove. Da biste zadržali blistav, mladenački sjaj i učinkovito se borili protiv znakova starenja, savjetujemo nanošenje DermaWise Gela za posvjetljivanje i korekciju mrlja, dva puta dnevno, idealno ujutro i navečer.

Naš Gel za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja sadrži potentne ekstrakte koji djeluju sinergijski i rješavaju nekoliko dermatokozmetskih stanja kože:

  • Pomažu ujednačiti ton kože
  • Smanjuju tamne mrlje
  • Sprječavaju prerano starenje kože
  • Bore se protiv dehidracije
  • Smanjuju pojavu bora
  • Smanjuju efekt slobodnih radikala

Gel za Posvjetljivanje i Korekciju Tamnih Mrlja

229,00kn
DermaWise formulacija za blistavu, osvježenu kožu bez mrlja Ovaj gel nježno posvjetljuje i izjednačava pigment i ton kože. Reducira ožiljke od akni, stare ožiljke te tamne mrlje uzrokovane starenjem, hormonalnim promjenama, UV zračenjem ili depilacijom. Gel koji zahvaljujući „water“ formuli intenzivno hidratizira kožu, djeluje protiv suhoće i dubinske dehidracije kože i vraća blistav sjaj.

Gel za Posvjetljivanje Osjetljivih Dijelova Kože

229,00kn
DermaWise Gel za posvjetljivanje osjetljivih dijelova kože djeluje dokazano učinkovito na ujednačavanje tona kože na Vašem intimnom području te osjetljivim dijelovima  poput bikini zone, unutarnje strane bedara prepona ali i pazuha, koljena i sl. Idealan je za postizanje svjetlije puti kože s manje vidljivim mrljama a posebno je formuliran za uklanjanje mrlja uzrokovanih depilacijom kao i ožiljaka od akni, uraslih dlačica  i sl.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *